Folie profesionala GLIA Clasic - 10.5Lei

Data publicarii: 21-01-2014 17:21:56 | Numele de contact: GLIA Trading AG | Judetul: Arges | Localitatea: Pitesti | 1128 de afisari |

GLIA, prin reteaua sa de magazine, va pune la dispozitie folia profesionala GLIA Clasic, cu preturi incepand de la:

- 10,50 lei/kg daca achizitionati folie la rola;
- 11,50 lei/kg daca achizitionati folie la metru liniar.
Creata special pentru a fi deosebit de rezistenta la rupere si la intemperii, folia profesionala GLIA Clasic este folosita cu succes pentru acoperirea culturilo cu tunele de mici dimensiuni, ajutandu-le sa se dezvolte timpuriu.

Totodata, folia profesionala GLIA Clasic este recomandata pentru dublarea solariilor, deoarece asigura un indice termic optim dezvoltarii plantelor.

Produsul poate fi livrat clientului printr-o firma de curierat sau poate fi ridicat dintr-un magazin GLIA conform optiunii clientului.

Pentru mai multe informatii despre GLIA Clasic, ne puteti contacta la office@glia.ro sau la 0736222202.

Prezentare GLIA Trading AG:

De mai bine de 18 ani, folia profesionala pentru agricultura GLIA este utilizata cu rezultate exceptionale in marile bazine legumicole ale tarii: Izbiceni,Matca,Balta Doamnei, Poiana Mare, Glodeanu Sarat, Baleni Sarbi,Targu Frumos, Vidra.

Tehnologia germana de fabricatie, dublata de implicarea permanenta in cercetare, au dat nastere unui produs cu un grad mare de elasticitate si flexibilitate, deosebit de rezistent la rupere si la intemperii.

Cea mai cunoascuta marca de folie profesionala pentru agricultura, GLIA aduce cultivatorilor certitudinea belsugului si a performantei.

http://www.glia.roContact GLIA Trading AG: Folie profesionala GLIA Clasic

Telefon: 0736222202

*

*

*Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntul