Folie profesionala GLIA Multistrat - 17Lei

Data publicarii: 21-01-2014 17:29:15 | Numele de contact: GLIA Trading AG | Judetul: Arges | Localitatea: Pitesti | 1877 de afisari |

GLIA Multistrat, cu preturi incepand de la:

- 17 lei/kg daca achizitionati folie la rola;
- 18 lei/kg daca achizitionati folie la metru liniar.

GLIA Multistrat este folia profesionala care asigura protectia complexa a solariilor prin suprapunerea a 3 straturi cu proprietati diferite.

GLIA Multistrat aduce agricultorilor o rezistenta mecanica si o durabilitate superioara, careia i se adauga caracteristici optionale care transforma folia intr-un veritabil aliat al cresterii productivitatii si al duratei foliei pe solar.

Produsul poate fi livrat clientului printr-o firma de curierat sau poate fi ridicat dintr-un magazin GLIA conform optiunii clientului.

Pentru mai multe informatii despre GLIA Multistrat, ne puteti contacta la office@glia.ro sau la 0736222202.

Prezentare GLIA Trading AG:

De mai bine de 18 ani, folia profesionala pentru agricultura GLIA este utilizata cu rezultate exceptionale in marile bazine legumicole ale tarii: Izbiceni,Matca,Balta Doamnei, Poiana Mare, Glodeanu Sarat, Baleni Sarbi,Targu Frumos, Vidra.

Tehnologia germana de fabricatie, dublata de implicarea permanenta in cercetare, au dat nastere unui produs cu un grad mare de elasticitate si flexibilitate, deosebit de rezistent la rupere si la intemperii.

Cea mai cunoascuta marca de folie profesionala pentru agricultura, GLIA aduce cultivatorilor certitudinea belsugului si a performantei.

http://www.glia.roContact GLIA Trading AG: Folie profesionala GLIA Multistrat

Telefon: 0736222202

*

*

*Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntul