Folie profesionala GLIA UV - 12.5Lei

Data publicarii: 21-01-2014 17:26:44 | Numele de contact: GLIA Trading AG | Judetul: Arges | Localitatea: Pitesti | 1387 de afisari |

Prin reteaua sa de magazine, compania noastra va pune la dispozitie folia profesionala GLIA UV, cu preturi incepand de la:

- 12,50 lei/kg daca achizitionati folie la rola;
- 13,50 lei/kg( 2m la 6.20m) si 14 lei/kg( 8.20m la 10.50m) daca achizitionati folie la metru liniar.

Cu o rezistenta mecanica superioara, GLIA UV asigura acoperire si protectie optima de lunga durata, aducand agricultorilor o economie sporita de timp si bani.

Produsul poate fi livrat clientului printr-o firma de curierat sau poate fi ridicat dintr-un magazin GLIA conform optiunii clientului.

Pentru mai multe informatii despre GLIA UV, ne puteti contacta la office@glia.ro sau la 0736222202.

Prezentare GLIA Trading AG:

De mai bine de 18 ani, folia profesionala pentru agricultura GLIA este utilizata cu rezultate exceptionale in marile bazine legumicole ale tarii: Izbiceni,Matca,Balta Doamnei, Poiana Mare, Glodeanu Sarat, Baleni Sarbi,Targu Frumos, Vidra.

Tehnologia germana de fabricatie, dublata de implicarea permanenta in cercetare, au dat nastere unui produs cu un grad mare de elasticitate si flexibilitate, deosebit de rezistent la rupere si la intemperii.

Cea mai cunoascuta marca de folie profesionala pentru agricultura, GLIA aduce cultivatorilor certitudinea belsugului si a performantei.

http://www.glia.roContact GLIA Trading AG: Folie profesionala GLIA UV

Telefon: 0736222202

*

*

*Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntul