Cap Control 50mm cu injector Venturi 3/4 - 1002.2Lei

Data publicarii: 06-07-2015 13:12:20 | Numele de contact: Sere Transilvania | Judetul: Cluj | Localitatea: Valcele | 979 de afisari |

Produsul este confectionat din componente din PVC de inalta presiune fiind o structura integrata care contine atat sistemul de filtrare cat si sistemul de ferti-irigare. Usor de montat/demontat/transportat. Permite un control total al debitului tranzitat si poate fi adaptat pentru mai multe tipuri de diametre si debite. Racordarea la conducta magistrala se face prin doi adaptori de compresiune care nu sunt inclusi. Injectorul se afla deasupra nivelului solului motiv pentru care este diminuat riscul de infundare accidentala cu pamant.

Important: rezistenta scazuta la inghet, in sezonul rece se secomanda golirea si adapostirea acestuia intr-o incinta protejata!

Caracteristici injector:
Presiune de intrare: 1 bar
Presiune de iesire: 0,7 bar
Debit de lucru: 37 l/min
Debit aspirat 108 l/h

Pret cu TVA inclus.

Comercializam diverse modele de sere si solarii, precum si multe accesorii pentru acestea (irigatii, structura, folie, etc). Daca doriti informatii suplimentare sau oferte, va rugam sa ne contactati! Sere Transilvania.


Contact Sere Transilvania: Cap Control 50mm cu injector Venturi 3/4

Telefon: 0264401122

*

*

*Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntul