Furnizor mondial de solutii personalizate de irigare, sere si solarii la cheie

Data publicarii: 13-09-2011 17:49:00 | Numele de contact: NaandanJain Irrigation Projects, Romania | Judetul: Ilfov | Localitatea: Bragadiru | 2626 de afisari |

NaanDanJain Irrigation este o companie specializata in tehnologia de irigatii la nivel global, lider de piata in dezvoltarea, producerea si comercializarea unei game variate si complete de solutii pentru irigatii, concepute pentru managementul economic si eficient al apei.

Cu peste 70 de ani de experienta in peste 100 de tari, NaanDanJain ofera produse de calitate superioara cu productivitate maxima. Experienta noastra va ajuta in a obtine randamente mai mari, riscuri mai mici, precum si economii de resurse pretioase.

Principalele produse si servicii extinse includ tehnologii de irigare prin picurare, aspersie si microaspersie pentru culturi in camp deschis, livezi si plantatii, tehnologii de control climatic in sere si solarii, solutii integrate pentru gradini, spatii rezidentiale si amenajari peisagistice.

NaanDanJain mai ofera si solutii complete de proiectare si constructie de sere si solarii potrivite oricarui tip de cultura si conditii climatice, serviciile incluzand evaluarea conditiilor climatice si de mediu, studii de fezabilitate, proiectare a structurilor si instalatiilor aferente, asistenta tehnica, servicii permanente de consultanta si management. Mai multe detalii gasiti pe www.naandanjain.roContact NaandanJain Irrigation Projects, Romania: Furnizor mondial de solutii personalizate de irigare, sere si solarii la cheie

Telefon: 0213694055

*

*

*Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntul