Pret Producator Coroana - radacini rubarba, revent ACLIMATIZATA LA NOI Oferta Bihor Oradea 5Lei

Pret Producator Coroana - radacini rubarba, revent ACLIMATIZATA LA NOI - 5Lei

Data publicarii: 17-02-2016 09:01:18 | Numele de contact: dan | Judetul: Bihor | Localitatea: Oradea | 882 de afisari |

Producator, vand cele mai mari coroane de rubarba, revent din tara, plantele au minim 2 ani, recoltate din camp, aclimatizate la conditiile de la noi, coroanele sunt intregi, formate din mai multe radacini sau rizomi (dintr-o radacina tip coroana se pot obtine mai multe plante) pentru infiintarea unei culturi de rubarba (revent , rebarbara , rabarbar , rabarbara , rhubarb).

ATENTIE! RUBARBA CARE SE VINDE LA GHIVECI ARE RADACINA MICA, EA ESTE MAXIM EGALA CU LUNGIMEA GHIVECIULUI! CERETI POZE FOTO SI DETALII CA SA SA NU FITI PACALITI.

https://www.facebook.com/stupvertical/posts/564361070416093?pnref=story

Coroana se vinde intreaga, ea se recolteaza din camp, putandu-se obtine in anul urmator plantarii mai multe plante de rubarba.Deasemenea datorita marimii si puterii coroanei se pot culege tije de rubarba pentru consum inca din primul an de plantare.Distanta de plantare este de 60-80 cm intre plante pe rand si 60-80 cm intre randuri,la 1 cm sub nivelul solului, rezultand pentru 1ar=100 mp un necesar de 156 plante sau 1 ha=10.000 mp=15.600 plante.

http://agrointel.ro/33607/cum-se-cultiva-rubarba-leguma-britanica-de-la-care-poti-obtine-un-venit-anual-de-18-000-euro-la-hectar/

Pret per coroana de radacini = 5 lei (1-100 buc.), 4,5 lei (peste 100 buc), predare personala din comuna Tamaseu -Bihor si imprejurimi, in tara plantele se livreaza prin Fan Curier.Comanda minima 1 buc.Planta are minim 1 an, se poate recolta imediat din primavara anului 2017.

De la aceasta planta se poate folosi totul:
-radacina in industria cosmetica si farmaceutica
-tijele se pot prepara in diverse feluri, inclusiv bauturi
-frunzele care sunt toxice se folosesc ca si insecticid natural sub forma de infuzie: 150 gr frunze rubarba proaspata, tocate in 3l apa clocotita, timp de jumatate de ora. Se strecoara, se asteapta sa se raceasca si apoi se pulverizeaza direct pe planta.

Rubarba, beneficii:
- Reduce COLESTEROLUL RĂU, scade TENSIUNEA ARTERIALă şi protejează FICATUL
-Protejează ficatul:
Studiile arată că persoanele care au consumat rubarba sau suplimente alimentare pe baza acesteia au eliminat toxinele din organism mai eficient, iar funcţiile hepatice li s-au îmbunătăţit. Potrivit cercetărilor, rubarba este un bun tonic şi regenerator al celulelor hepatice.
-Scade tensiunea arteriala:
O altă proprietate de neignorat este efectul reglator pe care rubarba îl are asupra tensiunii arteriale. Mai mult, studiile arată că poate fi consumată şi de persoanele gravide.
-Scade colesterolul rău:
Consumul de rubarbă proaspătă este indicat persoanelor care suferă de hipercolesterolemie (colesterol mare). Un studiu efectuat pe 10 pacienţi cu colesterol ridicat a arătat că tulpinile de rubarbă consumate zilnic, timp de patru săptămâni, pot scădea colesterolul total cu 8%, iar colesterolul LDL (colesterolul rău) cu 9%..tel.0754647689Contact dan: Pret Producator Coroana - radacini rubarba, revent ACLIMATIZATA LA NOI

Telefon: 0754647689

*

*

*Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntul