Seminte Paulownia Aclimatizate Natural cu 100% Germinare in Romania Cluj Napoca Oferta Cluj cluj napoca 20Lei

Seminte Paulownia Aclimatizate Natural cu 100% Germinare in Romania Cluj Napoca - 20Lei

Data publicarii: 16-06-2014 23:03:33 | Numele de contact: paulowniaromania.tk | Judetul: Cluj | Localitatea: cluj napoca | 1004 de afisari |

Seminte Paulownia Aclimatizate Natural cu 100% Germinare in Romania Cluj Napoca

www.PaulowniaRomania.tk - Afacerea Anului 2014

Cea mai noua si cea mai rentabila afacere - arborele Paulownia, copacul cu cea mai rapida crestere din lume – trezeste interesul atat a oamenilor de afaceri care cauta noi oportunitati cat si a posesorilor de teren care cauta sa-i gaseasca acestuia cea mai buna intrebuintare.

Paulownia este arborele cu cea mai rapida crestere din lume:
20 metri in 3 ani putand obtine un profit de 30.000 EUR in al treilea an.

Pentru micul si marele intreprinzator arborele Paulownia este o mina de aur fiindca permite fiecaruia dintre noi sa obtina un profit considerabil inca din primul an de la plantare cu o investitie minima si cu efort redus.


Daca doriti sa va achizitionati semintele de Paulownia costurile pentru un hectar se ridica la maxim 100Ron pentru 1000 de seminte aclimatizate in Romania cu rata de germinare de 100%, la care PaulowniaRomania.tk va ofera gratuit fertilizatorul special conceput pentru perioada incipienta a dezvoltarii arborelui.


Semintele de Paulownia Tomentosa oferite de www.paulowniaromania.tk sunt obtinute din productia arborelui plantat in Romania, având caracteristicile genetice necesare pentru a rezista in climatul autohton. Spre deosebire de semintele ieftine si de calitate inferioara care sunt importate din China (specia de Paulownia plantata in Asia fuizând seminte care nu rezista in Romania), cele aclimatizate natural la noi in tara au putere mare de germinare-de 100%, puietii nu sunt afectati de replantarea facuta in teren si rezista invariabil in conditiile de temperatura din anotimpul friguros, conditiile pedologice de pe teritoriul României si gradul de radiatie solara din arealul tarii noastre. Plantarea se poate face pana in Octombrie 2014.

1000 Seminte Paulownia + Fertilizator 80Ron
500 Seminte Paulownia + Fertilizator 60Ron
300 Seminte Paulownia + Fertilizator 40Ron
100 Seminte Paulownia + Fertilizator 20Ron

Livrare in toata tara prin posta.
Detalii despre arbore,afacere si oferta completa: www.paulowniaromania.tk

Afacerea Paulownia este afacerea anului 2014 iar solutia pusa la dispozitia dumneavoastra de catre PaulowniaRomania.tk este calea ideala spre propria afacere durabila care incepe chiar azi.
Contact paulowniaromania.tk: Seminte Paulownia Aclimatizate Natural cu 100% Germinare in Romania Cluj Napoca

Telefon: 0756455222

*

*

*Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntul