Bagheta metalica/Suport fixare folie - 17Lei

Data publicarii: 13-08-2018 16:53:43 | Numele de contact: Agro Kit Solarii S.R.L. | Judetul: Bucuresti | Localitatea: Bucuresti | 170 de afisari |

Detalii:

Grosime pereti :0.95 mm

Lungime : 3 m.

Profil Tip C este galvanizat si vopsit. Contine o cantitate ridicata de carbon in continutul otelului ceea ce ii asigura uurata de intrebuintare de min.15 ani.

Fixati folia fara a o gauri .

Folia este fixată în profilul metalic tip C cu ajutorul sârmei ondulate astfel incat folia este perfect întinsă.

Facilitază alunecarea apei și a zăpezii pe timp de iaă.

NOTĂ

Pentru că folia să nu fie afectată de rafalele periodice de vânt, se recomandă montarea baghetei pe o bara de suport orizontală, fiind prinsă de bară cu șuruburi autoforante la distanța de 30-50 cm!

Având lungime de 6 m, aceasta poate fi transportată prin serviciul de curierat taiată la 2 sau 3 m. Pentru mai multe informații referitor la transport vă rugăm să ne contactați.

Sarma ondulata se vinde separat!

IMPORTANT! Vaporii substantelor chimice folosite in tratamentele din solar, cum ar fi substantele pe baza de sulf, intra in combinatie cu condensul de pe folie, iar picaturile de apa se preling si se acumuleaza pe bagheta, astfel profilul nevopsit are o durata de viata mai mica fata de profilul galvanizat si vopsit pe care il comercializam noi.
Contact Agro Kit Solarii S.R.L.: Bagheta metalica/Suport fixare folie

Telefon: 0743402186

*

*

*Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntul