Ecrane termice si de umbrire

Data publicarii: 06-07-2015 11:44:25 | Numele de contact: Sere Transilvania | Judetul: Cluj | Localitatea: Valcele | 625 de afisari |

Recomandam montarea de ecrane atat pentru salvarea energiei termice prin intermediul unui material cu proprietati de izolare termica, cat si pentru umbrirea culturilor in perioada calda a anului. Sistemele de ecrane se pot echipa cu unitate de actionare electrica. Materialul ecranului se alege in functie de transmisia luminii si a transferului de energie termica dorite de client. Sistemele de ecrane termice si de umbrire pentru sere prezinta trei mari beneficii:

Controleaza lumina
Ele reduc cantitatea de lumina care patrunde in sere. In loc sa o absoarba, o reflecta prin intermediul straturilor impregnate cu aluminiu. Se obtine astfel un grad de umbrire eficient. Ecranele pot fi motorizate sau automatizate cu senzor de lumina.

Controlează umiditatea
Designul ecranelor asigura eliminarea aburilor si inlatura formarea de condens pe suprafata inferioara.

Controlează temperatura
Ecranele sunt alcatuite din straturi de folie transparenta si de aluminiu care blocheaza radiatiile. Benzile transparente absorb radiatia si permit trecerea doar a luminii albe. Benzile laminate cu aluminiu absorb caldura si stopeaza transmiterea ei catre nivelurile superioare. Ecranele de umbrire si salvare a energiei sunt configurate de specialistii nostri in functie de tipul de cultura.

Daca doriti o oferta, va rugam contactati-ne telefonic. Echipa Sere TransilvaniaContact Sere Transilvania: Ecrane termice si de umbrire

Telefon: 0264401122

*

*

*Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntul