Solarii tunel pentru legume Oferta Ilfov Toata tara

Solarii tunel pentru legume

Data publicarii: 19-10-2014 01:54:24 | Numele de contact: Marius Brujan | Judetul: Ilfov | Localitatea: Toata tara | 1574 de afisari |

Producem si comercializam solarii pentru legume sau rasaduri cu suprafate incepand de la 27 mp, - (latime)4, 5 x 2, 25 (inaltime) x 6m (lungime)=27mp . Structura realizata profesional, din teava import Germania de 22 milimetri din otel tratat antirugina si vopsit in camp electrostatic cu pulberi anticorozive, folie de import Ungaria sau Grecia, stabilizata UV, triplistratificata, cu grosimea de 150 microni, insotita de certificat, cu rezistenta mecanica foarte buna, durata de viata a foliei de circa 5-7 ani, in conditii normale de exploatare si montaj. Arcele sunt dispuse din 2 in 2 metri, si conectate prin 3 profile (2 laterale si 1 pe coama), precum si tevi de sprijin fixate in pamant care ii asigura stabilitate si rezistenta. Prindere speciala, pe canal, fapt care permite o prindere rapida si usoara, precum si demontarea, intinderea foliei fara a o deteriora.

La comanda, livram si lungimi mai mari: adica 4, 5 x 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20......30 metri. Opțional putem asigura aerisire fata spate, sau sistem de roluire laterala a foliei, sistem de udare cu picatura.
Toate ofertele pot fi personalizate in raport cu nevoile si cerinţele dumneavoastra.
Se livreaza sub forma de kit complet care se monteaza rapid si usor.Solariile produse de noi se adreseaza in mod deosebit gospodariilo particulare, pentru productie si consum propriu. Trimitem prin curier rapid oriunde in tara.
Detalii suplimentare si preturi pe lincul de mai jos:
http://www.bunulgospodar.ro/detalii.php?id=343


Contact Marius Brujan: Solarii tunel pentru legume

Telefon: 0724389215

*

*

*Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntul