Biostimulatorul KE Plantasalva pentru plante - 37Lei

Data publicarii: 13-03-2016 07:31:55 | Numele de contact: Aldoiu Adrian | Judetul: Constanta | Localitatea: Constanta | 558 de afisari |

Biostimulatorul KE-Plantasalva ajuta plantele pe parcursul tuturor etapelor de dezvoltare ale acestora.Cercetariile stiintfice efectuate de Universitatea Resurselor Naturale si Universitatea de Tehnologie din Viena au dovedit cresterea productivitatii in urma folosirii de KE-Plantasalva. Microorganismele continute in KE-Plantasalva trimit mesaje biochimice plantei, stimuland astfel sistemul imunitar.

NU CONTINE ORGANISME MODIFICATE GENETIC Produs in Austia Testat si acreditat de GMP+ Inteational si Austria Bio Garantie.
 • Aplicare si Dozare:

  Germinare seminte:
  0.5% KE-Plantasalva in amestec cu apa. Se lasa semintele 24 de ore in apa cu Plantasalva inainte de plantare.

  Plantare rasaduri:
  Se vor scufunda radacinile rasadurilor inainte de plantare intr-un amestec omogen format din solul/substratul in care urmeaza a se plantata rasadurile si apa in care este prezenta o concentratie de 1% KE-Plantasalva.

  Foliar la rasaduri dupa replantare:
  O data, 1% KE-Plantasalva amestec in apa, dupa ce rasadurile si-au revenit din socul replantarii (aprox. 5-7 zile).

  Culturile de salata, spanac si radacinoase:
  Foliar - 0.5% KE-Plantasalva amestec in apa, cu revenire la 7 zile. Irigare - 1% KE-Plantasalva amestec in apa, cu revenire la 10 zile.

  Culturile de tomate, castraveti si ardei:
  Foliar - 0.5% KE-Plantasalva amestec in apa, cu revenire la 7 zile. Irigare - 0.75% KE-Plantasalva amestec in apa, cu revenire la 7 zile

  Culturile de flori si plante oamentale:
  Foliar - 0.5% KE-Plantasalva amestec in apa, cu revenire la 7 zile. Irigare - 1% KE-Plantasalva amestec in apa, cu revenire la 10 zile.

  Pentru boli fungice:
  Foliar - 1 kg de pulbere de zeolit si 2 litri KE-Plantasalva in
  100 litri de apa. Amestecati pana cand zeolitul se omogenizeaza complet in solutie, apoi utilizati numai apa de la suprafata.


  Pentru mai multe detalii:

  www.alteativabio.roContact Aldoiu Adrian: Biostimulatorul KE Plantasalva pentru plante

Telefon: 0726425299

*

*

*Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntul