Capcana electrica pentru insecte 60W, 1650 MP - 899Lei

Data publicarii: 14-08-2018 11:35:51 | Numele de contact: Agro Kit Solarii S.R.L. | Judetul: Bucuresti | Localitatea: Bucuresti | 168 de afisari |

Capcana electrica pentru insecte cu spectru de lumina special conceput a atrage majoritatea daunatorilor de culturi agricole.

Becul inclus in set emite o lumina identica cu cea a lumini lunii care determina o activitate sporita a insectelor noctue si le atrage in jurul becului.

Insectele sunt captate de ventilatorul incorporat iar capacul ventilatorului este automatizat astfel incat, la oprirea curentului sa se inchida.

Capcana poate fi folosita si pe timp de zi cu conditia ca in sacul de plasa sa se introduca feromoni sau alte solutii care atrag insectele.

In urma experimentelor efectuate pe teren, am dedus faptul ca la folosirea unui bec cu spectru special, au fost capturate de 4 sau 5 ori mai multe insecte dacat daca am folosi un bec normal. Plus la toate, becul cu lumina "de stea" nu deranjeaza cultura din punct de vedere al poluarii luminoase.

Capcana este folosita pentru prevenirea invaziei daunatorilor, nu ca o solutie de "pesticid". Spectru de lumina "de stea" functioneaza ca un mecanism de atragere a insectelor, mecanism dezvoltat de insecte in decursul a mii de ani de evolutie. Lumina, desi e doar o licarire, atrage insecte pe o suprafata de cca 1600 m2 fiind foarte eficient din punct de vedere cost/efect/beneficiu.

Folosind aceasta capcana simpla, va asigurati ca nici o insecta nu scapa si vine la pachet cu anumite beneficii:

-costuri redus pentru o suprafata mare de 1600m2

-timp redus pentru montare si control al insectelor

-posbilitatea de a creste culturi bio

-nefolosind pesticide, creste nivelul sanatatii la nivelul intregii culturi si a consumatorilor de produs finit.

-previne raspandirea virusilor si a bolilor bactricid - fungicide

-folosite in preajma grajdurilor, previne raspandirea insectelor si asigura un confort maxim animalelor

-crearea unei imagini de agricultura sustenabila a unei ferme sau la nivelul intregii tari

Tabel 1 DETALII TEHNICE

CaracteristiciValoriCaracteristiciValoriDimensiuni ( mm ) 360 x 500Rotatii/ min ( RPM)1600Alimentare ( V )220 Nivel zgomog ( dB )32Putere ( W )67Suprafata acoperita ( m2 ) 991 ~ 1651


Comanda aici:

https://www.agrokit.ro/capcana-eco-ecologica-insecte-cu-ventilator-si-lumina-musculita-alba-trips-ardei-varzaContact Agro Kit Solarii S.R.L.: Capcana electrica pentru insecte 60W, 1650 MP

Telefon: 0743402186

*

*

*Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntul