Programul national pentru depozite de legume si fructe in 2012

Data publicarii: 03-10-2011 21:17:58 | Numele de contact: legumicultura.ro | Judetul: Bucuresti | 3430 de afisari |

Obiectivul clar al tarii noastre este sa ne transformam dintr-o tara care astazi inca importa produse agroalimentare in una care exporta astfel de produse a afirmat Emil Boc la Calarasi.

Emil Boc a spus ca pentru anul 2012 Guveul are in vedere si un program national pentru depozite de legume si fructe, precizand ca in prezent acestea acopera circa 20 % din necesarul de depozitare.
Premierul a mai spus ca plata subventiei pe suprafata cultivata si modificarea Legii cadastrului sunt doua probleme prioritare aflate pe agenda Guveului.
"Si anul acesta, incepand cu 16 octombrie, va incepe plata subventiei pe suprafata, aproximativ 42 de euro pe hectar, iar din decembrie a doua parte, tocmai pentru ca agricultorii sa aiba resursa necesara. Implementarea unui programul de cadastru costa, dar este necesa pentru rezolvarea problemelor proprietatii, pentru comasarea proprietatilor, pentru realizarea investitiilor in agricultura, iar anul 2012 nu poate trece fara ca acesta sa fie implementat. Asta inseamna realizarea cadastrului gratuit pentru populatie printr-un parteneriat public-privat pe care Guveul il are in pregatire. Saptamana viitoare vom face primul pas in aceasta directie",

a declarat premierul.

Sursa: www.mediafax.roContact legumicultura.ro: Programul national pentru depozite de legume si fructe in 2012

*

*

*Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntul