Termeni si conditii de utilizare

 

1 – CONDITII GENERALE

Prin utilizarea site-ului nostru va declarati automat acordul dumneavoastra deplin cu termenele si conditiile de mai jos.

Pentru continutul textelor, imaginilor, graficelor, datelor, materialelor video, mesajelor sau a altor materiale introduse, publicate sau transmise pe site de catre utilizatori, responsabilitatea revine în întregime utilizatorului care a efectuat introducerea, publicarea sau transmiterea. Site-ul nostru nu verifica si nu controleaza aceste informatii.În aceste conditii site-ul nostru nu garanteaza integritatea, acuratetea sau calitatea informatiilor introduse de utilizatori.Deasemenea în situatia în care o terta persoana, persoana fizica sau juridica a suferit o paguba morala, materiala sau o paguba de orice alta natura din cauza unui continut existent pe site care a fost introdus de un utilizator, raspunderea în întregime pentru aceasta paguba revine utilizatorului care a incarcat continutul respectiv.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord sa nu publicati, introduceti sau transmiteti nici un fel de continut cu caracter ilegal, abuziv, amenintator, obscen care poate îndemna la ura etnica, rasiala sau religioasa sau afecteaza imaginea sau intimitatea unei persoane sau este în orice alt mod declarat ilegal pe baza legilor in vigoare.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord sa nu publicati, introduceti sau transmiteti nici un fel de continut care încalca un secret comercial, drept de autor, drept de prorietate, patent sau marca protejata.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord sa nu publicati, introduceti sau transmiteti nici un fel de continut cu caracter matrimonial sau sexual.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord sa nu utilizati date si informatii false si deasemeanea sunteti de acord sa nu utilizati datele personale al unei alte persoane pentru a beneficia de serviciile sitului.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord sa nu publicati, introduceti sau transmiteti nici un fel de continut pentru care nu aveti dreptul legal.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord cu urmatoarele: continutul, serviciile cu si fara plata  precum si pretul serviciilor pot fi modificate oricând, sau pot fi întrerupte periodic sau definitiv în totalitate sau partial cu sau fara o notificare prealabila.

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord cu urmatoarele: site-ul nostru nu este responsabil pentru eventualele pagube morale, materiale sau de orice alta natura pe care le înregistrati în urma sistarii sau modificarii serviciilor noastre si deasemenea sunteti deacord sa renuntati la orice despagubire din partea noastra.

Pe site-ul nostru pot fi expuse reclame sau alte materiale cu continut publicitar ale unor terte persoane fizice sau juridice. Reclame si materiale cu continut publicitar, altele decât cele care se regasesc în categoria anunturilor. Pentru continutul acestor reclame si materiale publicitare responsabilitatea revine în întregime acelei persoane care a îndreptatit publicarea sau a platit pentru publicarea continutului respectiv.

Persoanele care publica anunturi pe site-ul nostru trebuie sa fie de acord ca pe pagina pe care apar anunturile lor sa mai apara si alte anunturi sau alte materiale pubilicitare.

Situl nostru poate contine legaturi web catre alte site-uri. Nu suntem responsabili pentru continutul si practicile utilizate pe acele site-uri.

 

Prin utilizarea site-ului sunteti de acord ca ne rezervam dreptul de a sterge orice anunt sau material publicitar care contravine termenilor si conditiilor acestui site sau al legilor în vigoare si totodata sunteti de acord ca putem sterge orice anunt sau material publicitar daca consideram ca atare cu sau fara o notificare prealabila.

Nu ne asumam raspunderea în cea ce priveste utilizarea site-ului de catre dumneavoastra. Prin utilizarea sitului sunteti de acord ca în urma unor prejudicii suferite de catre dumneavoastra nu veti face responsabil situl nostru si nu veti cere despagubiri.

Nu putem garanta ca în functionarea site-ul nostru nu pot aparea disfunctionalitati, pierderi de date sau alte eroari.Prin utilizarea site-ului sunteti de acord ca în urma unor prejudicii suferite de acest gen de catre dumneavoastra nu veti face responsabil site-ul nostru si nu veti cere despagubiri.

Termenii si conditiile ale acestui site pot fi modificate oricând iar folosirea continua al site-ului de catre utilizatori reprezinta acceptul termenelor modificate.

Mentinem dreptul de a încheia oricând activitatea site-ului fara sau cu o notificare prealabila.

Mentinem dreptul de a restrictiona un utilzator care nu a respectat termenele si conditiile site-ului în actiunea lui a beneficia în continuare de serviciile site-ului.

 

2 – CONFIDENTIALITATE SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Pe baza politicii noastre de confidentialitate nu oferim altor parti informatii cu caracter personal sau de alta natura despre utilizatorii site-ului nostru, cu exceptia cazurilor în care acest lucru este necesar pentru a respecta legile în vigoare.Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal se desfoasoara  pe baza legii 677/2001 cu modificarile si completarile ulterioare.

Scopul/scopurile pentru care colectam si prelucram informatii cu caracter personal sunt: 1)identificarea utilizatorilor care apeleaza la un serviciu de al nostru.  2) pe baza datelor personale introduse la înregistrare pe site-ul nostru de catre utilizatori, cei din urma vor avea dreptul de a introduce,modifica si sterge diferite continuturi pe site-ul nostru sub forma de anunturi/articole sau sub alte forme.

Furnizarea datelor cu caracter personal cerute de catre noi nu este obligatorie însa cei care refuza furnizarea acestor date nu vor putea beneficia de unele sau mai multe servicii ale site-ului nostru.

Toti utilizatorii site-ului nostru au dreptul la acces, dreptul la interventie, dreptul de opozitie precum si toate celelalte drepturi conferite de catre legile în vigoare asupra datelor cu caracter personal. Acest lucru se poate realiza fie cu ajutorul nostru, adresându-ne în aceasta privinta la adresa de email info@legumicultura.ro Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau în mod direct si independent de catre fiecare utilizator pe baza parolei si pe baza numelui de utilizator cu ajutorul carora fiecare utilizator al nostru are dreptul la libera actiune asupra datelor personale proprii.


3 – SESIZARI

În situatia în care printr-un continut al site-ului nostru ati suferit un orecare prejudiciu va rugam sa semnalati acest lucru în scris.  În situatia în care observati ca un continut al site-ului nu corespunde normelor de conduita etica sau contravine legilor în vigoare va rugam sa semnalati acest lucru in scris. Deasemena pentru orice alta nelamurire, informatie suplimentara, sesizare, opinie, observatie va rugam sa ne contactati info@legumicultura.ro